12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegian og Lufthansa inngår utvidet vedlikeholdsavtale

Lufthans Technik og Norwegian har utvidet sin avtale gjeldene for deler og reparasjoner siden 2007. Nå skal også det tyske selskapet utføre vedlikehold på Norwegians fly av typen Boeing 737-800, noe som skal skje ved verkstedene i Budapest og Ungarn.

I følge en pressemelding fra det tyske selskapet skal vedlikeholdet av selskapets 737-800-fly starte fra september i år av.

Frem til nå har selskapet kun levert deler og utført reparasjoner for Norwegian. Avtalen har fra før omfattet vedlikehold av flyenes motor av typen CFM56-7B, hjul og bremsesystemer. Nå skal flyene få full overhaling og vedlikehold.

Norwegian har i dag over 100 Boeing 737-800, og 18 Boeing 737 MAX-fly. MAX-flyene er ikke del av avtalen i denne omgangen.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer