Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Norwegians konkursbeskyttelse behandles av høyesterett i desember

Flyselskapet Norwegians søknad om konkursbeskyttelse for datterselskapet i Irland, vil bli behandlet av den irske høyesterett i Dublin 7. desember i år.

En talsperson fra retten har bekreftet overfor den irske avisen Breaking News at datoen for behandling av søknaden fra Norwegian, er satt til denne datoen.

Norwegian håper å kunne få til en løsning der selskapet i Irland blir beskyttet mot kreditorer, og et en løsning kan bli funnet i løpet av mellom 100 og 150 dager.

Søknaden omfatter beskyttelse for både Norwegian Air International og Arctic Aviation.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer