10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
SE-RKA, Foto: Hans O. Nyborg

Novair Airbus A321 fortsatt på bakken i Billund etter hard landing

Charterselskapet Novairs Airbus A321, SE-RKA, står fortsatt på bakken på flyplassen i Billund, Danmark. Det etter at flyet den 8. februar i år slo halepartiet i rullebanen under landing.

Det var da pilotene skulle lande på rullebane 27 at det i det dårlige været gikk galt. Ingen av passasjerene eller mannskapet ble skadet i hendelsen, men flyet fikk tildels store skader i følge den svenske Havarikommisjonen SHK. Det er den danske havarikommisjonen som etterforsker saken, i samarbeide med den svenske.

Flyet er i ferd med å bli reparert, men det er usikkert når det kommer i trafikk igjen.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer