Novair solgt til dansk selskap

SE-RKA, Foto: Hans O. Nyborg

Selskapet Apollo har solgt flyselskapet Novair til det danske selskapet  Jet Nordic Group. I følge en pressemelding fra DER Touristik som eier Apollo skal salget fullføres innen utgangen av august måned.

I følge pressemeldingen heter det at salget bygger et strategisk langsiktig og nordisk samarbeid mellom partene, og baner også vei for et større og tydeligere kundefokus.

– Dette er en plan for fremtiden. Vi er sikre på at reiser vil komme sterkt tilbake, og nå kan Apollo og Jet Nordic Group legge enda større ressurser med fokus på våre reisende, sier Leif Vase Larsen, administrerende direktør i DER Touristik Nord-Europa.

Novair har rundt 240 000 passasjerer årlig, 120 ansatte og to fly av typen Airbus 321 NEO. Salget fullføres i august 2021, og den strategiske partnerskapsavtalen gjør at Apollo kan benytte Novair i fremtiden.

– Jeg kjøper et godt innarbeidet og profesjonelt flyselskap som har fløyet Apollos kunder i mer enn 20 år. Sammen med Jettimes årlige 500 000 reisende, bygger våre to selskaper grunnlaget for en sterk, nordisk plattform for vekst, sier Lars Thuesen, eier av Jet Nordic Group.

Med salget bidrar også DER Touristik, Apollo og Jet Nordic Group til synergier i markedet, og et tydeligere fokus og økt lønnsomhet for partene.

– Det er viktig at vi sammen bidrar til vekst i årene fremover. Dette gjør at vi kan forbli relevante, tilby konkurransedyktige priser og opprettholde den sterke nordiske kvalitets- og tjenesteprofilen som kjennetegner begge parter, sier Lars Thuesen.

ANNONSE
Forrige artikkel(+) Første 330neo for belgisk flyselskap klar for leveranse
Neste artikkel(+) Flere fløy i juli, men tallene er fortsatt dystre for luftfarten