Ny billettype hos Finnair for forretningsreisende

Foto: Hans Olav Nyborg

Det finske flyselskapet Finnair introduserer en ny PrioFlex billettype for selskapets bedriftskunder. PrioFlex vil være tilgjengelig for kjøp fra og med 27. februar, og den nye billettypen er mulig å kombinerer med de mest populære tjenestene for forretningsreisende.

PrioFlex er i følge en pressemelding fra selskapet tilgjengelig for Economy Class på kortdistanseflyvninger og Premium Economy og Economy Class på langdistanseflyvninger, unntatt på enkelte ruter.

-PrioFlex er designet for å møte behovene til forretningsreisende. Det inkluderer alle Flex-billettenes fordeler og dessuten de mest ettertraktede prioriterte tjenestene på flyplassen. Prioritert innsjekking, sikkerhet og ombordstigning inkludert i billetten sikrer praktiske arbeidsreiser på travle flyplasser, sier Robert Lönnblad , markedsdirektør, Europa og leder for forretningsreiser i Finnair.

Den nye billettypen inkluderer også 1 liten bag, 1 håndbagasje, 1-2 innsjekkede bagger avhengig av reiseklasse og rute, og et gratis seteutvalg av standard og foretrukne seter. I tillegg tillater PrioFlex endring av reisedato og refusjon dersom det er behov for å avbestille reisen. 

Flyselskapet skriver at PrioFlex-billetter er tilgjengelig via Finnair Corporate Portal og reisebyråer som bruker NDC, eksklusivt for Finnair bedriftskunder som har en avtale med Finnair.

ANNONSE
Forrige artikkelStadig flere turister bruker bildelingtjenester på norgesferie
Neste artikkelSnowflake – Kortlevd fiasko i et desperat forsøk