Hangar.no
Ukategorisert

Ny business-class hos British Airways når første A350 leveres

Det britiske flyselskapet British Airways presenterte i dag den nye businessklassen som skal brukes i selskapets første Airbus A350.

Flyselskapet får det første flyet av denne typen levert i juli i år. Club Suite skal kunne tilby egne dører for å få privatliv, stoler som kan bli senger og kabin som er inndelt i 1-2-1.

I følge flyselskapet skal kabinen kunne tilby 40 prosent mer plass til oppbevaring, 18,5 tommers TV-skjermer og Wi-Fi og et stort utvalg av lademuligheter og tilkobling for PC.

Når det første Airbus A350 flyet leveres skal det fly mellom europeiske destinasjoner. Da blir det mulig å prøve ut den nye businessklassen på flyturer mellom London og Madrid, mellom juli og oktober.

Fra oktober av skal flyet inn på langdistanseruter, hvor det skal være tre fly som da er levert. Innen oktober skal også to av selskapets Boeing 777 få inn den nye businesskabinen.

Andre nyheter

Boeing bekrefter: Vil betale erstatning til flyselskap etter MAX-problemer

Hans Olav Nyborg

Første Airbus A320neo til Atlantic Airways levert

Hans Olav Nyborg

Økning i beslag av ladde våpen i sikkerhetskontrollene i USA

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer