Det britiske flyselskapet British Airways presenterte i dag den nye businessklassen som skal brukes i selskapets første Airbus A350.

Flyselskapet får det første flyet av denne typen levert i juli i år. Club Suite skal kunne tilby egne dører for å få privatliv, stoler som kan bli senger og kabin som er inndelt i 1-2-1.

I følge flyselskapet skal kabinen kunne tilby 40 prosent mer plass til oppbevaring, 18,5 tommers TV-skjermer og Wi-Fi og et stort utvalg av lademuligheter og tilkobling for PC.

Når det første Airbus A350 flyet leveres skal det fly mellom europeiske destinasjoner. Da blir det mulig å prøve ut den nye businessklassen på flyturer mellom London og Madrid, mellom juli og oktober.

Fra oktober av skal flyet inn på langdistanseruter, hvor det skal være tre fly som da er levert. Innen oktober skal også to av selskapets Boeing 777 få inn den nye businesskabinen.

Website | + posts

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988.

E-post: hansolav@hangar.no

ANNONSE
Previous articleBoeing 747 skadet i lasteuhell i Doha
Next articleHNA-selskap får kniven på strupen av kinesiske myndigheter