Foto: Hans Olav Nyborg

TUI har lansert en ny charterrute fra Stavanger til Kypros sommeren 2024.

– Dette gjelder i hele sommersesongen og gjestene flyr med Norwegian, forteller kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen.

Folk i Stavanger og omegn har gode muligheter til å skaffe seg en sol og badeferie i sommer.

–Et velkomment tilskudd til Stavanger

TUI har charterreiser direkte både til Kreta, Rhodos, Mallorca, Tyrkia og Bulgaria, i tillegg til det nye reisemålet Kypros sommeren 24.

– Kypros er populært og til nå har vi solgt 10 % flere reiser til Kypros generelt i Norge sammenlignet med sommeren 23, så dette blir nok et velkomment tilskudd for folk i regionen rundt Stavanger Lufthavn Sola, sier Mørk-Løwengreen.

Det økonomiske klimat bidrar til at flere nordmenn generelt velger hotell med all Inclusive, hvor all mat og drikke er forhåndsbetalt eller et leilighetshotell, hvor man kan lage en del av maten selv.

– I uka rett før juleferien ble det bestilt over 20 % flere reiser fra Stavanger til ulike reisemål, så det virker som om folk i regionen setter pris på muligheten til å reise. Det er også veldig mange som bestiller sommerferien nå rett etter jul. Det er viktig å ha noe nytt og glede seg til gjennom den lange, norske vinteren, sier Mørk-Løwengreen.

ANNONSE
Forrige artikkelStarter opp igjen flyvninger til Tel Aviv
Neste artikkelKabinansatt tatt i promillekontroll på Tromsø lufthavn