-7 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Ny nedtur for Boeing – Leasingselskap kansellerer 30 MAX-fly

BOC Aviation i Singapore har på samme dag nyheten om at Norwegian kansellerer sin 737 MAX-bestilling, også valgt å kansellerer kjøp av 30 slike fly.

Det blir nok en nedtur for den amerikanske produsenten. BOC Aviation har i følge Reuters valgt å kansellerer kjøp av 30 737 MAX-fly samt å utsette leveransen av et par MAX-fly som allerde er produsert og klare for levering til flyselskap som er kunder av leasingselskapet.

BOC Aviation sier til nyhetsbyrået at de ikke har midler til å kunne beholde de 30 MAX-bestillingene , og skyve på disse inn flere år i fremtiden. For leasingselskapet handler det nå om at flyselskapene ikke er ut til å ønske å ta i mot nye fly på en lang tid.

Andre nyheter

Tidligere Boeing-ansatt advarer om at 737 MAX har blitt godkjent for raskt

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

Bekreftet: Qatar Airways kvitter seg med halvparten av A380-flyene

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer