10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Ny nedtur for Boeing – Leasingselskap kansellerer 30 MAX-fly

BOC Aviation i Singapore har på samme dag nyheten om at Norwegian kansellerer sin 737 MAX-bestilling, også valgt å kansellerer kjøp av 30 slike fly.

Det blir nok en nedtur for den amerikanske produsenten. BOC Aviation har i følge Reuters valgt å kansellerer kjøp av 30 737 MAX-fly samt å utsette leveransen av et par MAX-fly som allerde er produsert og klare for levering til flyselskap som er kunder av leasingselskapet.

BOC Aviation sier til nyhetsbyrået at de ikke har midler til å kunne beholde de 30 MAX-bestillingene , og skyve på disse inn flere år i fremtiden. For leasingselskapet handler det nå om at flyselskapene ikke er ut til å ønske å ta i mot nye fly på en lang tid.

Andre nyheter

Danske Spies setter opp charterfly til Hellas i dansk høstferie

Hans Olav Nyborg

Flyselskap åpner restaurant i en Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer