Hangar.no
internasjonalt

Ny passasjerrekord for airBaltic i 2019

Foto: Hans O. nYBORG

Flyselskapet airBaltic har kunnet registrere seg med en rekord i antall passasjerer for året 2019. Hele 5. 049.319 reiste med selskapets fly i året som gikk.

Det er 22 prosent flere reisende enn året før. Det er samtidig også det høyeste antall passasjerer flyselskapet har hatt gjennom et år i sin historie.

I løpet av fjoråret fløy selskapet 62.748 flyvninger, som var en økning på 12 prosent fra året før. Selve fyllingsgraden i kabinen var på 76 prosent.

I løpet av 2020 åpner selskapet 14 nye ruter i sitt nettverk.

Andre nyheter

Faser ut 148 fly nå mens de står på bakken

Hans Olav Nyborg

9000 fly på verdensbasis er parkert på bakken

Hans Olav Nyborg

Stenger flyplass i Thailand de neste 20 dagene

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer