Hangar.no

Ny passasjerrekord for Norwegian

Bjørn Kjos er svært fornøyd med juli måned i år! Foto: Hangar.no
Bjørn Kjos og hans team kan på nytt se tilbake på passasjertall som hopper over skalaen og setter nye rekorder.
I juli måned fraktet selskapet over 1,8 millioner reisende ombord i sine fly, det er en økning på 14 prosent hvis vi ser på samme måned i 2011.
Noen av tallene for juli siste årene:
Juli 2007: 583.013 passasjerer
Juli 2008:  723.243 passasjerer
Juli 2009: 1.048.696 passasjerer
Juli 2010: 1.322.696 passasjerer
Tallet for 2012 er det høyeste antallet registrert som har reist med selskapet i en enkelt måned siden oppstarten av selskapets lavprisoperasjoner for ti år siden.
– Jeg er svært godt tilfreds med trafikktallene i juli. Utviklingen er god i samtlige av de nordiske landene vi har etablert oss i. At vi setter ny passasjerrekord, er et bevis på at kombinasjonen av splitter nye, mer miljøvennlige fly og et godt rutetilbud blir satt pris på av de reisende, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i en pressemelding.

Andre nyheter

Air Leap får ny flyrute i Norge – Widerøe fortsetter på Vestlandet

Steffen Sundt

SAS-streiken er over – flyene letter igjen fredag

Steffen Sundt

Klart for ny anbudsrunde – vestlandsrute kommersialiseres

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer