3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no
Foto: Jet Airways

Nye fly på bakken hos Jet Airways – 28 fly i arrest

Det indiske flyselskapet Jet Airways fortsetter å miste tilgangen til fly i flåten. Nå er hele 28 fly satt på bakken og tatt i arrest av leasingselskapene.

Årsaken er at flyselskapet ikke har betalt leie for flyene som avtalt.

Jet Airways er i dyp økonomisk trøbbel. Ved siden av de 28 flyene som selskapet ikke får lov å fly av eierene av flyene, står hele 49 fly på bakken som følger av at selskapet ikke har penger til å betale for reservedeler og vedlikehold.

I følge avisen Business Today India har selskapet 70 fly som fortsatt er operative. I desember 2018 var tallet 100 fly som var tilgjengelig. Selskapet har 119 fly i flåten totalt.

De flyene som står på bakken inkluderer selskapets nye 737 MAX-fly i tillegg til flere Airbus A330.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer