12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Politikvinner satte verdensrekord i å trekke Boeing 777

Politietaten i Dubai stilte sterkt opp med et eget kvinnelag som satte verdensrekord i å trekket et passasjerfly etter seg. 77 politikvinner trakk et fly fra flyselskapet Emirates 100 meter bortover asfalten på flyplassen i Dubai.

Flyet av typen Boeing 777 veier 240 tonn og ble trukket ved hjelp av et tau festet i nesehjulet på flyet.

Rekordforsøket ble satt i forbindelse med Dubai Fitness Challenge som blir avholdt denne uken. Representanter for Guinness World Records var til stede og kunne bekrefte at rekorden ble til en verdensrekord i sin klasse.

For ett år siden satte 56 politimenn den forrige rekorden ved å trekke en Airbus A380 100 meter på samme flyplass, og med et fly fra samme flyselskap.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer