Hangar.no
Norge

Nytt asiatisk spisested åpnet på Oslo Lufthavn

Den verdenskjente asiatiske restaurantkjeden Wagamama har åpnet sin første Norgesfilial på Oslo lufthavn. Totalt kan Norges hovedflyplass nå by på 37 spisesteder med stor variasjon i tilbudet.

– Wagamama er en internasjonalt anerkjent asiatisk restaurantkjede som vi tror kommer til å bli meget populær. At de velger å åpne Norges første restaurant hos oss, er vi veldig fornøyd med, sier kommersiell sjef i Avinor, Per-Rune Lunderby.

Burger King på plass

For nordmenn som ikke er kjent med Wagamama, er dette et globalt varemerke med over 150 restauranter i 18 land. Norge blir nå nummer 19 og administrerende direktør for HMSHost-Umoe F&B Company, Per Christensen, tror dette blir en stor suksess blant norske reisende.

– Både norske og internasjonale reisende vil kjenne igjen Wagamama fra andre land. Dette er en meget populær kjede som vi virkelig har stor tro på at skal kunne begeistre og engasjere matglade reisende på Norges hovedflyplass.

Ved siden av Wagamama har også Burger King åpnet dørene på Oslo lufthavn. Den populære fastfoodkjeden er kjent i hele verden og sammen med La Baguette utgjør trioen en food court i ankomsthallen.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Ethiopian Airlines øker på Avinor Oslo lufthavn

Hans Olav Nyborg

Transportselskap på Oslo Lufthavn melder oppbud onsdag morgen

Faktisk helt sant: Nordmenn flyr omtrent fire ganger mer innenriks enn svenskene

Hans Olav Nyborg