-1.4 C
Oslo
24/01/21
Hangar.no
FOTO: REX

Australsk flyselskap mottar første 737-fly med selskapets dekor

Flyselskapet Rex i Australia har mottatt sin aller første Boeing 737. Fra 1. mars kommende år skal ruten mellom Sydney og Melbourne opereres med flytypen, og etter påske følger oppstart på ruten mellom Sydney og Brisbane, også denne med den nye flytypen.

Første juledag mottok selskapet sitt aller første fly, som også har fått dekoren som Rex skal benytte. Regional Express som selskapet egentlig heter har valgt å starte opp med seks innleide Boeing 737-800, hvor flere av flyene kommer fra Virgin Australia.

Selskapets andre fly er nå i ferd med å få dekor på seg og skal leveres i løpet av den neste uken.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer