Hangar.no

Nytt bilutleieselskap åpner på Oslo Lufthavn

Bilutleiekjeden Enterprise har åpnet sitt første kontor i Norge, og det er på Oslo Lufthavn på Gardermoen. Med kontoret på Gardermoen følger kjedene Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental og Alamo Rent A Car.

Kjeden har allerede vært tilgjengelig i Sverige og Danmark og velger nå å satse også i Norge.

-Oslo er det logiske neste trinnet i å bygge videre på for oss i Enterprise, National og Alamo når vi nå utvider i Skandinavia, og med det komplettere vi vårt voksende nettverk i Sverige og Danmark. Målet vårt er å bringe kompetanse og kundeservice i disse tre viktige nord-europeiske markedene, sier Norden-sjef Ole Grønvold i Enterprise i en pressemelding.

Andre nyheter

Widerøe om MDG statsbudsjett: En trussel mot bærekraftig luftfart

Hans Olav Nyborg

Han skal erstatte Bjørn Kjos i Norwegian

Hans Olav Nyborg

Kjos: Norwegian planlegger å danne større allianse med andre flyselskap

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer