Hangar.no
FOTO: Widerøe

Nytt fly på plass hos Widerøe

Flyselskapet Widerøe har satt sitt nyeste fly i trafikk, Et Dash 8-100, som ble bygget for Japan Air Lines i år 2000.

LN-FVB ble levert til Widerøe i februar i år, etter å ha stått lagret siden konkursen hos flyselskapet Flyviking, som var forrige operatør av maskinen.

Nå er Dash-8 flyet dekorert opp med de nye fargene til Widerøe, og hadde denne uken sin aller første flytur i ny drakt for selskapet. Flyet har blant annet fløyet mellom Bodø og Leknes, og Bodø til Svolvær.

Widerøe har 25 fly av 100 serien, tre fly av 200 serien, fem fly av 300 serien og 10 fly av 400 serien til Dash. Syv av selskapets fly står nå parkert på grunn av fraværet av passasjerer.

Andre nyheter

Spørretime: Kaller Wizz Air for useriøst flyselskap

Hans Olav Nyborg

Nå sendes siste Airbus A340 ut av flåten til SAS

Hans Olav Nyborg

Forlenger lånegarantiordningen for norsk luftfart med et halvt år

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer