10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Nytt flyselskap i Sveits mangler 300.000 dollar for å nå oppstartsmålet

Det nye flyselskapet Flybair i Sveits har nå 12 dager igjen å skaffe de resterende 300.000 dollar som skal til for å nå målet på en million dollar for oppstart av selskapet.

Flybair har satt seg som mål å ta over hullet som ble til i kapasiteten i flytrafikken i Sveits da SkyWork gikk konkurs i 2018.

Planene om det nye flyselskapet ble lansert 1. november i år, nå satser selskapets ledelse på at de siste 300.000 dollarene skal komme på plass slik at selskapets oppstartkapital er på plass. I tillegg til den en millioner dollar som nå skal på plass, begynner også arbeidet med å skaffe ytterligere 1,5 millioner dollar til driften.

Det er flyplassen i Bern som står bak initiativet til å starte opp et nytt selskap for å erstatte Skyworks som gikk under, og som hadde flyplassen i Bern som sin hovedbase. Bern er forbundsstaden i Sveits og er, med 140 288 mennesker, den fjerde mest befolkede byen i Sveits. 

Det nye flyselskapet blir et virtuelt selskap som skal benytte andre aktører til å fly for seg. Flyene som skal fly passasjerer kommer fra German Airways, et nytt sammenslått selskap av WDL og LGW i Tyskland.

Fra mai 2020 skal rutene være i gang med fokus på 10 europeiske destinasjoner.

Planlagte destinasjoner for selskapet

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer