12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

Nytt selskap starter rute til Sandefjord Torp

Det østerrikske lavprisflyselskap Lauda starter en ny direkterute fra Torp til Wien. Lauda skal tilby to ukentlige flyvninger fra Torp til Østerrikes hovedstad, med oppstart i oktober 2019.

-Våre ruter fungerer fordi vi har det rette tilbudet for prissensitive kunder. Spesielt med vår nye City Shuttle ruter. Jeg er sikker på at vi vil øke trafikken til og fra Wien, sier administrerende direktør Andreas Gruber i Lauda i en pressemelding.

Selskapet skal operere Airbus A320 på ruten.

-Dette blir veldig spennende! Direkte til den fantastisk kulturmetropolene Wien og starten på et nytt og spennende samarbeid med et Laudamotion i vekst. Her kan det finnes flere muligheter på sikt», sier Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på Torp.

Torp – Wien

OE 193  28. okt                  mandag                Torp – Wien                        0950       1200

OE 193  1. nov                    fredag                   Torp – Wien                       1655       1905

Wien – Torp
OE 192  28. okt                  mandag                Wien – Torp                       0710       0925

OE 192  1. nov                    fredag                   Torp – Wien                       1415       1630 

Andre nyheter

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Berlin Schönefeld bytter navn

Hans Olav Nyborg

Nå kan du få cashpoint når du handler kryptovaluta

Jan-Kåre Folstad

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer