-1.8 C
Oslo
18/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Nytt tilbakeslag for Boeing – GE Capital Aviation kansellerer bestilling på 69 MAX-fly

Fredag 17. april kom nok et tilbakeslag for den amerikanske flyprodusenten Boeing, GE Capital Aviation valgte å kansellere en bestilling for flytypen 737 MAX.

GE Capital Aviation Services har kansellert en bestilling på 69 fly, og begrunner dette med at etterspørsel etter nye fly har falt ned på et minimumsnivå. I tillegg er det ingen klare utsikter til at flytypen som nå har stått parkert på bakken i ett år, vil komme seg i luften igjen med det første.

Dette er den andre store avtalen med kanselleringer som Boeing nå opplever på kort tid. I starten av april valgte det irske leasingselskapet Avolon å kansellere en bestilling på 75 fly av MAX-typen.

LES OGSÅ: KANSELLERER BESTILLING PÅ 75 MAX-FLY

Ved utgangen av mars måned hadde Boeing mottatt avbestilling av 300 MAX-fly, nå er listen på kanselleringer på over 450 fly totalt.

Andre nyheter

Boeing setter opp farten med leveranse av 737 MAX

Redaksjonen

DHL Express kjøper åtte nye Boeing 777F

Redaksjonen

Atlas Air bestiller fem 747-8 – Blir siste kunde til å motta jumboer

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer