Øker med tre ruter fra Arlanda

Foto: Hans O. Nyborg

Flyselskapet Norwegian har valgt å lansere ytterligere tre ruter fra Stockholm Arlanda kommende sommer sesong. Selskapet vil fly ruter til Antalya, Thessaloniki og Mykonos.

Med alle rutene Norwegian lanserte i januar i år, blir det totalt 57 ruter selskapet skal operere denne sommersesongen fra den svenske hovedflyplassen.

-Naturligvis er det veldig gode nyheter at Norwegian, som er en av våre største kunder, investerer ytterligere i Sverige og fortsetter å utvide sitt utvalg av ruter og tilgang fra Stockholm Arlanda ettersom folks reiselyst vokser og etterspørselen igjen øker, sier Elizabeth Axtelius , direktør for luftfartsvirksomhet i Swedavia.

I tide til midtsommerferien lanserer Norwegian nå non-stop service til Hellas og Tyrkia, populære turistmål hvor mange også reiser for å besøke slekt og venner.

Antalya i det sørvestlige Tyrkia er et populært turistmål fra Sverige og det nest største tyrkiske reisemålet fra Arlanda. Med den nye ruten blir det første gang Norwegian tilbyr rutetrafikk til Tyrkia. Antalya har for tiden flyvninger til Arlanda med Pegasus Airlines og Sun Express og denne sommeren også av Turkish Airlines.

Mykonos er omgitt av Egeerhavet, er også et populært turistmål fra Sverige. Det har ikke vært ruter til Mykonos fra Arlanda siden 2018, men i løpet av sommeren vil byen betjenes av både Norwegian og tyske Eurowings.

I likhet med de andre destinasjonene er Thessaloniki, den nest største byen i Hellas, et hyppig reisemål for turister fra Sverige om sommeren, men det er også stor etterspørsel etter non-stop service fra reisende som flyr for å møte venner og familie. Både Ryanair og SAS har fløyet ruten siden i høst. Nå følger Norwegian etter.

Mellom 10. juni og 13. august 2022 vil Norwegian fly ruten Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Mykonos International Airport (JMK) med to ukentlige avganger på tirsdager og fredager.

Mellom 13. juni og 12. august 2022 vil Norwegian fly ruten Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Antalya Airport (AYT) med to ukentlige avganger på mandager og torsdager.

Mellom 16. juni og 12. august 2022 vil Norwegian fly ruten Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Thessaloniki Airport Makedonia (SKG) med én ukentlig avgang på torsdager.

ANNONSE
Forrige artikkelRussisk flyproduksjon ikke rammet av sanksjoner
Neste artikkelRussland forbyr flyvninger fra Storbritannia