Singapore Airlines utvider tilbudet fra København med flere avganger, i tillegg til flere destinasjoner fra sommersesongen 2024. Fra 1. juli 2024 øker SIA antall reiser mellom København og Singapore fra fem til syv ukentlige avganger. De økte antallet avganger gjenspeiler den store etterspørselen på det nordiske markedet.  

– Vi er glade for å offentliggjøre at vi fra sommeren 2024 øker frekvensen på reisene mellom København og Singapore fra de nåværende fem ukentlige avgangene til daglige avganger. Med den markante økningen imøtekommer vi den voksende etterspørselen fra de nordiske reisende og bekrefter vår dedikasjon til markedet. Vår kontinuerlige innsats for å forbedre vårt globale rutenettverk gir våre kunder unike reiseopplevelser. Vi har flydd København-Singapore-ruten i 46 år, og med daglige avganger fremmer vi forretnings- og feriereisende sine muligheter mellom hele Norden og våre hub i Singapore, og videre ut i verden, sier Muhammad Raimi, General Manager for Singapore Airlines i Norden. 
 
På København Lufthavn er det like stor glede over at Singapore Airlines skal øke antall flyreiser mellom København og Singapore:
 
– Vi er utrolig glade for at Singapore Airlines øker til daglige avganger her fra København og at det er ytterligere to ukentlige flyvninger med deres mest drivstoffeffektive fly, A350-900. De ekstra flyvningene fra dette flyselskapet i verdensklasse vil både øke og forbedre forbindelsene fra hele Asia og Australia. Vi takker Singapore Airlines for deres kontinuerlige støtte og tro på denne ruten, og vi ser frem til flere år med godt samarbeid, sier Thomas Woldbye, administrerende direktør for Københavns Lufthavn.

Flere utvidelser i Europa og i det globale nettverk 
SIA øker ikke kun avgangene fra København. I Frankfurt blir Airbus A380-service gjeninnsatt mellom Frankfurt og Singapore. Det blir igjen lagt til direkte fly mellom Barcelona og Singapore og det blir utvidet mellom Milano og Singapore. 
 
Antall avganger økes dessuten på en rekke av nordmenns favorittdestinasjoner i Sørøst-Asia og Australia. Det gjelder blant annet Da Nang i Vietnam samt Darwin, Melbourne og Perth i Australia. 

ANNONSE
Forrige artikkelRyanair-piloter ut i streik neste uke
Neste artikkelTUI-fly tok en mellomlanding i Tunis på vei mellom Italia og England