1 C
Oslo
20/01/21
Hangar.no
Foto: Twitter

Onur Air Airbus A321 skled av rullebane i Tyskland

Et Airbus A321 fly med rundt 148 personer ombord, skled av rullebanen på flyplassen som ligger ved den tyske byen Nürnberg, på lille julaften. Onur Air opererer flyet for det virtuelle flyselskapet Holiday Europe fra Bulgaria.

I følge Aviation 24 skal flyet ha satt seg fast i løs jord utenfor rullebanen og det måtte en redningsoperasjon til for å få flyet løs fra massene. Ingen av de som var ombord kom til skade i hendelsen.

Onur Air har investert solid i det bulgarske flyselskapet, og skal fly alle gjestene for selskapet som starte opp i august måned.

Andre nyheter

Prototype havnet i snøen etter bremsetest på rullebane i Russland

Redaksjonen

KLM-fly på bakken i Kina i to uker

Redaksjonen

Her har bilisten rotet seg inn på taksebanen

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer