Hangar.no
Foto: Facebook
Internasjonalt

Oooops! Her gikk det litt fort i svingene…

Flyselskapet Cathay Pacific har nylig malt om ett av sine Boeing 777-fly, men da flyet i går sto ved en av gatene på flyplassen i Hong Kong, ble det dagens store attraksjon.

For flyets ene side er akkurat malt slik det skal, men på den andre siden er det blitt påført selskapets logo, med unntak av en bokstav som mangler. Her skulle det stå Cathay Pacific, men bokstaven F er borte slik at det står Cathay Paciic.

Selskapet selv postet bilder på Facebook i går og tok en litt humoristisk vri ved å si «ops this special livery

Raske til å klistre noe over feilen. Foto: Facebook

won’t last long! She’s going back to the shop!». Dette flyet må rett og slett tilbake inn på malehangaren hos selskapet og få på plass riktig antall bokstaver.

Selskapet valgte i går å dekke over logoen som er feil. Det er datterselskapet Haeco som har stått for malejobben på flyet, og der i gården var det store spørsmålstegn med hvordan dette hadde skjedd.

Det er ikke første gangen det blir feil på et fly som får nye logoer eller farger på seg for dette flyselskapet. For et par år siden ble selve logoen til selskapet malt over hele siden på flyet, selv om den kun skulle på halepartiet.

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Air Belgium fortsetter driften etter generalforsamling

Hainan lanserte offisielt ny rute til Wien

Hans Olav Nyborg

747SP: Tilbyr fly inneholdene dobbeltseng med setebelte og egen dusj for salg

Hans Olav Nyborg