12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Twitter

Oppdaget hull i en av flydørene før avgang

Under en inspeksjon fra pilotene av et Boeing 777 like før avgang, ble det oppdaget et hull i en av flydørene.

Boeing 777-flyet (VT-ALH) var blitt fløyet fra New Delhi i India til San Francisco, og var klar for returen da hullet ble oppdaget. I følge flyselskapet måtte avgangen kanselleres og samtlige passasjerer overføres til et annet fly.

Flyselskapet sier at det var blitt et hull nederst i en av dørene, et hull som var gjennomgående inn til kabinen. Selskapet undersøker nå hvordan hullet har oppstått. En talsmann for Air India sier det trolig er et tilfelle hvor døren er blitt slått inn i en flybro og deler av døren har løsnet nederst.

En ny flydør må på plass og skal i følge India Times være på vei fra India til USA for å bli byttet på flyet.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer