Oslo: Herregårdskroen åpner igjen

En av Oslos mest tradisjonsrike uteserveringer har fått ny driver etter at tidligere drivers kontrakt utløp ved årsskiftet. – Vi gleder oss veldig til å ønske gamle og nye gjester velkommen, sier Fridtjof Bade og Tommy Gilen i Sult, som nå overtar driften av kafeen sentralt plassert i Frognerparken.

-Herregårdskroen er et flott serveringsted med lang historie og en del av Oslos identitet. Vi er svært motivert for å utvikle kroen videre med et godt tilbud til både lokalmiljøet og turister, sier Fridtjof Bade og Tommy Gilen, som er spesielt glade i historiske bygninger med sjel og sjarm.

Sult vil bygge videre på det tilbudet som har vært på Herregårdskroen, men utvikle dette videre i tråd med erfaringer og ideer fra Sults eksisterende uteservering i hagen på Restaurant Park 29. – Vi ser også frem til et godt samarbeid med Oslo Museum i resten av Frogner Hovedgård, avslutter de to.

-Kulturetaten er svært tilfreds med at Sult og Tørst AS hadde det beste tilbudet på drift av Herregårdskroen. Selskapet er en profesjonell aktør som allerede har ansvar for drift av ti serveringssteder i kulturhistoriske bygg. Kontrakten ble signert denne uken og vi er glade for at Sult Herregårdskroen vil åpne så snart nødvendige tillatelser for driften foreligger sier Anne Inversini, leder for juridisk seksjon i Kulturetaten som leier ut Herregårdskroen.

ANNONSE
Previous articleMed blikket rettet mot Málaga
Next article10 nye grunner til å besøke Gøteborg i sommer