-8.9 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
FOTO: SAS

Over 3,3 milliarder i tap for SAS i fjerde kvartal

Flyselskapet SAS fikk et underskudd på over 3,3 milliarder kroner i fjerde kvartal. I følge en pressemelding er det en nedgang fra et overskudd på over en milliard svenske kroner i samme periode i 2019.

Resultatet før skatt ble på minus 10,2 milliarder svenske kroner i selskapets fjerde kvartal. Kvartalene følger ikke kalender kvartalene.

For selskapets driftsresultat ble det minus 9,5 milliarder svenske kroner for hele 2020. Nå tar selskapet grep på sin flyflåte og vil fase ut 15 Boeing 737, fem Airbus A340 som allerede er ute av flåten og ett Airbus A330.

Andre nyheter

Danmark innfører forbud mot flyvninger fra Dubai i fem døgn

Redaksjonen

Luxair starter opp rute til Oslo

Sebastian Ellefsen Burmo

SAS ber om samme type støtte fra Norge som Norwegian skal få

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer