Hangar.no
internasjonalt

Overleverte to luksus-Dreamlinere

Det amerikanske selskapet GDC Technics i Texas i USA, har nå overlevert to helt spesielle Boeing 787 Dreamlinere til en kunde. Dreamliner-flyene er produsert av Boeing og ble i lengre tid lagret for et leasingselskap som ikke fikk leid disse ut til flyselskap.

Nå er flyene bygget om både utvendig og innvending og er blitt noe av de mest unike private luksusflyene som finnes. I følge den amerikanske produsenten som har stått for interiøret i flyet, skal det ikke ha stått på kostnader eller materialer i forbindelse med innredningen.

De to flyene skal leveres til en identifisert kunde som i følge en pressemelding skal være statsoverhoder i et land. Selskapet kan ikke gå ut med hvem som skal operere de to luksusflyene.

De to 787-flyene blir de to første luksusflyene av denne typen som har fått inn høyhastighets bredbånd og direktesendt Tv-med en stort utvalg TV-kanaler fra verden over. I tillegg har Dreamliner-flyene fått installert flere utvendig kameraer for å kunne vise både retningen fremover, bakover, og rett ned på de interne TV-skjermene.

Andre nyheter

Trump lanserte ny dekor for presidentflyet – Må godkjennes av kongressen først

Hans Olav Nyborg

HiFly vil øke flåten med flere brukte Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Det ser ut som en scene fra filmen «Airport 77″… – Jumbojet senket på havets bunn

Hans Olav Nyborg