13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Overleverte to luksus-Dreamlinere

Det amerikanske selskapet GDC Technics i Texas i USA, har nå overlevert to helt spesielle Boeing 787 Dreamlinere til en kunde. Dreamliner-flyene er produsert av Boeing og ble i lengre tid lagret for et leasingselskap som ikke fikk leid disse ut til flyselskap.

Nå er flyene bygget om både utvendig og innvending og er blitt noe av de mest unike private luksusflyene som finnes. I følge den amerikanske produsenten som har stått for interiøret i flyet, skal det ikke ha stått på kostnader eller materialer i forbindelse med innredningen.

De to flyene skal leveres til en identifisert kunde som i følge en pressemelding skal være statsoverhoder i et land. Selskapet kan ikke gå ut med hvem som skal operere de to luksusflyene.

De to 787-flyene blir de to første luksusflyene av denne typen som har fått inn høyhastighets bredbånd og direktesendt Tv-med en stort utvalg TV-kanaler fra verden over. I tillegg har Dreamliner-flyene fått installert flere utvendig kameraer for å kunne vise både retningen fremover, bakover, og rett ned på de interne TV-skjermene.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer