Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Overskuddet kan forsvinne for SAS

Flyselskapet SAS kan måtte se at overskuddet for hele året forsvinner. I dag legger selskapet frem tallene for februar til april, og streiken som rammet selskapet i april ga et underskudd før skatt på 1,2 milliarder svenske kroner melder Dagens Næringsliv.

Selve streiken blant selskapets piloter kostet flyselskapet rundt 650 millioner svenske kroner i ekstra utgifter. Nå er ledelsen i SAS usikker på om det er mulig å få til et overskudd når årets regnskap skal gjøres opp.

Andre nyheter

Boeing og Icelandair eninge om kompensasjon for MAX-trøbbel

Hans Olav Nyborg

Forsøker å selge det skandinaviske flyselskapet og reiseselskapet for å skaffe penger

Hans Olav Nyborg

Spenningen stiger før avsløringen av ny dekor på SAS-flyene

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer