Hangar.no
Internasjonalt

På denne flyplassen kan du nyte svømmebassenget og se på fly!

For den som er ekstra interessert i å se på fly og følge med på livet på en flyplass, er det nyeste tilskuddet til Punta Cana International-flyplass på Den dominikanske republikk, stedet å være.

Her er svømmebassenget nærmest bygget inntil nesen på flyene, og med en drink i hånden så er det bare å hoppe ut i og nyte vannet, mens du kan se på flytrafikken.

Bassenget åpnet i desember i fjor, og er en del av VIP-loungen, men dette kan du få tilgang til ved å bruke ditt bonuspoeng-kort fra et flyselskap, eller kjøpe dagspass for tilgang.

Bassengområdet er byget på deler av terminalens tak og har både solsenger, egen bar, og andre fasiliteter for å kunne slappe av før flyturen.

Flyplassen ble åpnet i 1983, men har blitt bygget om i flere omganger, nå senest i 2017.

Det er en lang rekke flyplasser som tilbyr svømmebasseng, men Punta-flyplassen hevder å være den eneste med eget basseng i loungen, og som ligger med en slik utsikt til flytrafikken på flyplassen.

Etter at bassenget åpnet har det blitt svært så populært blant reisende, og nærmest blitt et motiv mange som reiser til Den dominikanske republikk, bare må ha bilde av til sosiale medier.

Punta Cana International Airport, Dominican Republic
Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Air Belgium fortsetter driften etter generalforsamling

Hainan lanserte offisielt ny rute til Wien

Hans Olav Nyborg

747SP: Tilbyr fly inneholdene dobbeltseng med setebelte og egen dusj for salg

Hans Olav Nyborg