11.9 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

Pålegger kabinansatte å slanke seg innen juli

Det pakistanske flyselskapet Pakistan International Airlines (PIA), har sendt ut et pålegg til alle ansatte om å slanke seg innen utgangen av juli måned. Dette gjelder alle ansatte som jobber i kabinen og som er 13 kilo eller mer enn det som er standard vekt i henhold til BMI skalaen.

De ansatte som veier for mye skal i følge avisen Pakistan Today ha blitt pålagt å gå ned med minst to kilo i måneden frem til juli måned. Ved utgangen av juli måned må hver og en som jobber i kabinen veie det de skal etter BMI-skalaen, ellers risikerer de å bli satt på bakken. De må da gjennom en egen helsesjekk og et slankeprogram for å komme seg inn i vektklassen som er standard BMI i forhold til høyden på personen.

Fagforeningen til de kabinansatte har reagert kraftig på pålegget og vil på vegne av mange ansatte dra saken inn for domstolen.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer