Noe som så ut som et stort hull i den ene vingen hindret ikke pilotene på et Boeing 737 fly fra det russiske flyselskapet Transaero å ta av fra en flyplass i Sibir. Med skrekkslagne passasjerer i kabinen bestemte kapteinen seg for at han ville ta av

De rundt 70 passasjerene fikk panikk da en av dem oppdaget et stort hull i den ene vingen like ved festet til den ene motoren, da denne beskjeden ble gitt videre inn til cockpiten ble det avfeiet av mannskapet melder Moscow News.

Etter en lengre ventetid uten nærmere beskjed til passasjerene bestemte kapteinen seg for å reise, da flyet skulle taxe ut brøt det på nytt ut panikk og de fleste om bord løp mot nødutgangene og ville av flyet.

Dermed bare det tilbake til terminalen hvor 27 av de 70 passasjerene nektet å være med flyet videre.

En talsmann for Transaero sier det hele dreier seg om en misforståelse, hullet i vingen er et inspeksjonshull for teknikere hvor det manglet et lokk som skulle vært på plass sier han til avisen.

Det skal aldri ha vært noen fare for passasjerenes liv, og flyet kan fint ta av og fly selv om dette lokket mangler legger han til.

Nå skal russiske myndigheter undersøke saken nøyere og det russiske luftfartstilsynet har åpnet en sak mot selskapet for å få klarhet i omstendighetene rundt det som skjedde.

Russiske medier sier passasjerene var sterkt kritiske til at dersom pilotene viste hva hullet var og at det manglet et lokk, burde dette ha vært forklart for de som satt i kabinen slik at de roet seg. Men ingen sa noe og alt ble bare avvist fra kabinbesetningen.

ANNONSE
Forrige artikkelRyanair må inn på teppet hos IAA
Neste artikkelVideo: Qantas fornyelse på 105 sekunder