Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg
Ulykker og hendelser

Passasjer forsøkte å hoppe fra El-Al fly underveis til terminalen på JFK

En amerikansk statsborger skal ha forsøkt å åpne en av de bakre dørene på en Boeing 747 tilhørende El-Al fra Israel. Det var like etter landing på John F. Kennedy-flyplassen ved New York at mannen løp bakover i flyet og forsøkte å åpne døren.

Etter at passasjeren fikk åpnet døren skulle han til å hoppe ut, men ble stanset av kabinbestetingen som holdt ham tilbake i flyet. Høyden mannen ville hoppe fra tilsvarer rundt fem meter fra den bakre døren på en jumbojet.

Etter et basketak endte det med at passasjeren ble hengene delvis utenfor dørkarmen på flydøren, med beina hengende ned mot bakken. Da flyet ble stanset måtte det hentes frem en stig for å kunne få mannen ned på bakken. Han skal da ha forsøkt å flykte, men ble hentet inn av sikkerhetspersonell på flyplassen.

Det er i følge IbTimes ukjent hvorfor mannen ville komme seg av flyet før det kom frem til terminalen.

Andre nyheter

Mann forsøkte å klamre seg til Boeing 737 som skulle ta av

Hans Olav Nyborg

Boeing 737 havari – Pilotene ignorerte 13 advarsler i cockpiten før landing

Hans Olav Nyborg

Disse flytypene har aldri styrtet

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer