Hangar.no
Foto: Torp
  • Forsiden
  • Norge
  • Passasjerrekord for Sandefjord Torp – Men stor nedgang innlands
Norge

Passasjerrekord for Sandefjord Torp – Men stor nedgang innlands

Sandefjord Torp fikk en solid passasjerrekord i mai måned. Med en økning på 7,5 prosent, har det aldri reist så mange personer gjennom terminalen i Vestfold.

Totalt håndterte flyplassen 171.030 reisende. I mai måned 2017 var tallet på på antall som reiste utenlands fra Sandefjord 136.363 reisende, i år hadde det steget til 153.103, en økning på 12,2 prosent.

-Det er fantastisk moro med stor trafikk på Torp om dagen, med masse reiseglade passasjerer og yrende liv. Nå er vi på full fart inn mot sommertrafikken som blir rekordstor. Vi vet det blir hektisk og anmoder de reisende om å være ute i god tid for å unngå stress, sier Tine Kleive-Mathisen som er Markeds- og kommunikasjonssjef ved Sandefjord Torp. 

På Widerøes innlandsruter der det fortsatt nedgang, færre flyr med selskapet på ruten innen Norge. Nedgangen i mai var på 11,2 prosent. Så langt er tallet for antall innenriksreisende var 30 577 i år.

I årets første fem måneder har 796.172 passasjerer reist gjennom terminalen på Torp, en økning på 10,6 % og det høyeste tallet noen sinne for årets fem første måneder.

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Nå skal du kunne gifte deg på Oslo Lufthavn

Faktisk.no: Elektronisk utstyr kan påvirke flyets systemer

Hans Olav Nyborg

United Airlines med 787 til Europa neste sommer