15.6 C
Oslo
28/09/20
Hangar.no

Passasjerrekord ved Kastrup

København Lufthavn Kastrup fikk en solid opptur for 2011 med en økning på 5,7 prosent i passasjerveksten.

Økonomisk steg også resultatet for flyplassen med 1,6 prosent etter skatt, og totalt håndterte Kastrup 22,7 millioner passasjerer i fjor.

På rutenettverket steg antallet av interkontinentale-passasjerer med 8,5 prosent, noe som er 8,4 prosent av det totale antallet av passasjerer ved flyplassen.

Antallet lavprispassasjerer ved Kastrup steg i 2011 med 6,2 prosent, og flyselskapene innen denne sjangeren sto for 17,9 prosent markedsandel ut fra den danske hovedflyplassen.

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer