Foto: Hans O. Nyborg

Norwegians trafikktall for november viser at også denne måneden var det over én million passasjerer som reiste med Norwegian. Selskapetets produksjon for vintersesongen og rutetilbudet har vært tilpasset etterspørselen fra kundene.

— Resultatet viser at vi har truffet godt med å tilpasse produksjonen til kundenes reisebehov. Spania er ett av markedene vi ser en god utvikling i bookingene. Den siste måneden har vi gjort det enda tryggere for kundene å kjøpe billetter ved å forlenge muligheten for én gebyrfri endring også av de rimeligste billettene som ikke er fleksible i utgangspunktet, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

I november hadde Norwegian 1 005 380 passasjerer, mot 124 481 i november i fjor. Sett opp mot november 2020 har den totale kapasiteten (ASK) økt med 541 prosent og passasjertrafikken (RPK) er opp 1007 prosent.  Videre lå fyllingsgraden i november på 76,6 prosent.

I november hadde Norwegian i gjennomsnitt 49 fly i drift, mens 99,8 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført. Punktligheten var på 91,3 prosent.

ANNONSE
Forrige artikkel1,7 millioner reisende i Sverige
Neste artikkelPlanlegger charterflyvninger til Norge i 2022