Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Per G. Braathen tror flyskam kommer til Norge for fullt

I et intervju med Dagens Næringsliv denne uken, mener Per G. Braathen at flyskam er noe Norge også vil oppleve for fullt i løpet av dette året. Hans eget selskap i Sverige har tapt nesten 50 millioner kroner før skatt i fjor, på grunn av nettopp flyskam.

Det er flyselskapet BRA som får den største nedgangen i Sverige. Innenriks hadde nullvekst i Sverige i 2018 og siden nyttår har rundt 10-15 prosent av passasjerene forsvunnet.

Braathen er sikkert på at flyskam også vil bre om seg i Norge kommende høst.Så langt er det lite som taler for at Braathen får rett ettersom tallene viser at flytrafikken i Norge er stabil.

Andre nyheter

Falsk pressemelding fra SAS sendt til norske avisredaksjoner

Hans Olav Nyborg

Bjørn Kjos har solgt seg ned i Norwegian

Hans Olav Nyborg

Widerøe kutter i og legger ned ruter på kortbanenettet

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer