9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no

PIA ber om mer penger for å få reparert fly – Myndighetene sier nei

Pakistan International Airlines (PIA) er i økonomisk krise og ledelsen i selskapet har i møter med myndighetene i Pakistan siste ukene bedt om mer penger i kassen. I følge flyselskapet er det helt nødvendig med en kapitalpakke som monner i forhold til driften.

Myndighetene i Pakistan har allerede ved to tilfeller reddet flyselskapet ved å skyte inn kapital på en ellers så tom konto. Nå sier myndighetene at det ikke er mulig å gå inn med mer penger i henhold til en avtale og regelverket fra International Monetary Fund (IMF).

Flyselskapets ledelse sier de trenger desperat penger til å få reparert og utført service på flyene i flåten, i tillegg trengs det penger for å gjøre opp utenlandske lån skriver avisen The Express Tribune .

Andre nyheter

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer