-8.3 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no

PIA-fly fikk flyforbud

Nok et fly fra selskapet Pakistan International Airlines (PIA) har fått flyforbud, det skjedde under en inspeksjon fra britiske myndigheter på London Heathrow sist søndag.

Da Civil Aviation Authority (CAA) foretok en rutinemessing inspeksjon av flyet, fikk det flyforbud og selskapet ble bedt om å hente inn et annet fly for å frakte passasjerene som skulle reise hjem til Pakistan med.

I følge Tv-kanalen ARY måtte selskapet sette i gang en omfattende teknisk service på Boeing 777 maskinen før det på mandag fikk reise tom tilbake til Karachi.

Selskapet har nå ni av totalt 39 fly stående på bakken, de fleste på grunn av manglede vedlikehold.

Selskapet innrømmer selv at de fleste av de ni flyene ikke er flygedyktig, og trolig vil de heller ikke bli det i nærmeste framtid.

 

Andre nyheter

FAA: Denne flytypen er fortsatt utsatt for forstyrrelser fra mobiltelefoner

Redaksjonen

Boeing ferdig med testen av ny 737MAX software

Jan-Kåre Folstad

United-fly tok fyr i Seattle

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer