12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no

PIA kan bli bannlyst i hele Europa

PIA – Pakistan International Airlines har på nytt fått en kort frist fra EU om å forbedre sitt vedlikehold av flyene i flåten.

Det er luftfartsavdelingen i EU som har utstedt en advarsel til flyselskapet, hvis ikke vil selskapet få flyforbud i hele EU og EØS.

Flyselskapet  skylder på at en av direktørene har ansatt en person som skal ha ansvaret for vedlikeholdet i selskapet, og denne personen har vist seg ikke å inneha den kompetansen som kreves for å kunne overvåke og fullføre nødvendig vedlikehold.

Innen tre måneder må selskapet ha vist seg bedre på vedlikehold når EU på nytt tester selskapets logger og arbeide.

Andre nyheter

FAA: Denne flytypen er fortsatt utsatt for forstyrrelser fra mobiltelefoner

Hans Olav Nyborg

Boeing ferdig med testen av ny 737MAX software

Jan-Kåre Folstad

United-fly tok fyr i Seattle

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer