Hangar.no

PIA ledelsen må be crew om ikke å stjele

Politiet i Storbritannia har gått til det skrittet å skrive en henvendelse til ledelsen for flyselskapet Pakistan International Airlines (PIA), hvor politiet ber om at de ansatte som flyr til og fra England slutter å stjele varer fra hoteller og butikker.

I følge den britiske avisen The Dawn skal det dreise seg om stjeling av glass, bestikk, håndklær og annet løsgods fra hoteller mannskapet bor på under sine opphold i London og Manchester.

Sjefsetterforsker Stuart Ellison ved Greater Manchester Police sier han er lut lei av at hoteller og butikker anmelder stjeling fra ansatte som hører flyselskapet til. Nå håper politiet at ledelsen i selskapet tar en oppstrammer på hjemmebane.

PIA sier kun i en kort kommentar at de tar henvendelsen til orientering.

Andre nyheter

SAS med sin nye Airbus A350-900 fra Brasil til Oslo i dag.

Jan-Kåre Folstad

Adria kansellerer på grunn av finansielle problemer

Hans Olav Nyborg

Holiday Europe fløy første tur denne uka – vil bli størst på charter i Europa om tre år

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer