8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Piloten mistet passet – Passasjerene måtte vente i 11 timer på å fly

Da alle var ombord i flyet fra T’Way Air på flyplassen i Ho Chi Minh-byen i Vietnam, oppdaget den ene piloten at han hadde mistet passet sitt. Flyet skulle fly til Incheon i Seoul, og der var det ingen adgang uten pass.

Flyvningen skulle skje sist fredag ved 22.50-tiden melder Korea Times.

De 160 passasjerene ombord måtte pent vente på at selskapet fikk tak i en annen pilot som kunne fly i stedet for piloten som hadde mistet passet. Det skulle vise seg å ta 11 timer før de endelig var to piloter med to pass i cockpiten.

Først ved 09.40 tiden lørdag kunne flyet ta av med målet om å fly til Sør Korea. Nå sier en talsmann for flyselskapet at det har satt i gang en sak mot piloten som mistet passet, og at passasjerene vil få kompensasjon for forsinkelsen.

Passasjerene ble innlosjert på hotell over natten.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer