10.2 C
Oslo
02/07/20
Hangar.no
Trafikk i India - Illustrasjonbilde

Piloten satt fast i trafikken – Avgangen ble utsatt med over tre timer

Passasjerer og mannskap som skulle fly på rute AI502 hos Air India onsdag morgen, måtte belage seg på å vente i over tre timer. Den ene av flyets to piloter satt nemlig fast i trafikken i byen New Delhi i India.

I følge Times of India skulle flyet til Bengaluru ha hatt en avgang 13.30 på ettermiddagen i går, men på grunn av at alle måtte vente på piloten kom flyet seg først avgårde etter 16.30.

Flyselskapet utsatte først avgangen i 30 minutter, men da denne tiden var utløpt ble det satt en ny avgang 15.00. Da ble det oppgitt at årsaken var mangel på en av to piloter.

Piloten ankom flyplassen etter å ha sittet fast i trafikken i over tre timer melder avisen.

Andre nyheter

El-Al i Israel satt på bakken – Alle fly beordret tilbake til hjemlandet

Hans Olav Nyborg

PIA: 150 piloter sparket – hadde falske lisenser for å fly

Hans Olav Nyborg

Reduserer flyflåte og vurderer fremtiden til NokScoot

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer