10.1 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Trafikk i India - Illustrasjonbilde

Piloten satt fast i trafikken – Avgangen ble utsatt med over tre timer

Passasjerer og mannskap som skulle fly på rute AI502 hos Air India onsdag morgen, måtte belage seg på å vente i over tre timer. Den ene av flyets to piloter satt nemlig fast i trafikken i byen New Delhi i India.

I følge Times of India skulle flyet til Bengaluru ha hatt en avgang 13.30 på ettermiddagen i går, men på grunn av at alle måtte vente på piloten kom flyet seg først avgårde etter 16.30.

Flyselskapet utsatte først avgangen i 30 minutter, men da denne tiden var utløpt ble det satt en ny avgang 15.00. Da ble det oppgitt at årsaken var mangel på en av to piloter.

Piloten ankom flyplassen etter å ha sittet fast i trafikken i over tre timer melder avisen.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer