18.7 C
Oslo
20/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Pilotene i WOW Air vil ha etterforsket islandske journalister

Pilotene i de nå konkursrammede flyselskapet WOW Air har bedt den islandske fagforeningen for journalister om å etterforske dekningen av flyselskapet frem til konkursen.

Pilotene mener medias dekning av flyselskapets kamp mot klokken, bidro til at det ble kroken på døren til slutt. I et brev til fagforeningen skriver pilotene at de ønsker etterforskning av det de mener er fordeler gitt av konkurrenter av WOW Air til journalister for å skriv mest mulig ufordelaktig om selskapet.

I følge avisen Reykjavik Grapevine mener pilotforeningen Icelandic Pilots Union (IFF) at journalister i islandske medier skal ha fått gratis flybilletter mot å rakke ned på WOW heter det.

Andre nyheter

Norwegian åpner nytt kontor i Riga

Hans Olav Nyborg

Flere hundre SAS-piloter mister jobben

Hans Olav Nyborg

Nytt fly på plass hos Widerøe

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer