Foto: Hans Olav Nyborg

Da et fly ankom Pune i India etter en flyvning fra New Delhi, valgte pilotene å rømme ut av flyet via et av vinduene i cockpiten. En av passasjerene ombord hadde tegn som ,kunne tolkes som at vedkommede hadde blitt smittet av koronaviruset.

Flyet fra Air Asia ble parkert på et avsidesliggende sted på flyplassen, hvor den syke passasjeren ble hentet ut gjennom en av dørene fremme i flyet. Alle andre passasjerer og kabinbesetningen gikk ut av flyte gjennom en av de bakre dørene.

Ettersom passasjeren som var syk hadde sittet på den første raden i kabinen, valgte pilotene å åpne et vindu i cockpiten å ta seg ut den veien, for ikke å få viruset som kunne være luftbåren i fremre del av kabinen.

I følge avisen The Statesman ble flyet deretter vasken ned og desinfisert før det kunne fly returen til New Delhi.

Hans Olav Nyborg har stått bak Hangar.no siden år 2000. Nettsiden har tatt for seg nyhetsbildet fra luftfart i både Norden og i det internasjonale markedet. Gjennom de siste 18 årene har fokus for bloggsiden ligget på hendelser og ulykker innen luftfarten. Nyborg har jobbet som journalist og fotograf innen TV, radio og avis siden 1988. E-post: hansolav@hangar.no