Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Pilotene rømte ut av flyet gjennom cockpitvindu, etter mistanke om koronasmittet passasjer

Da et fly ankom Pune i India etter en flyvning fra New Delhi, valgte pilotene å rømme ut av flyet via et av vinduene i cockpiten. En av passasjerene ombord hadde tegn som ,kunne tolkes som at vedkommede hadde blitt smittet av koronaviruset.

Flyet fra Air Asia ble parkert på et avsidesliggende sted på flyplassen, hvor den syke passasjeren ble hentet ut gjennom en av dørene fremme i flyet. Alle andre passasjerer og kabinbesetningen gikk ut av flyte gjennom en av de bakre dørene.

Ettersom passasjeren som var syk hadde sittet på den første raden i kabinen, valgte pilotene å åpne et vindu i cockpiten å ta seg ut den veien, for ikke å få viruset som kunne være luftbåren i fremre del av kabinen.

I følge avisen The Statesman ble flyet deretter vasken ned og desinfisert før det kunne fly returen til New Delhi.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer