12.8 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Planen for siste flyvninger med Air France selskapet Joon er klar

Det franske flyselskapet Air France har nå satt de siste datoene for flyvninger med datterselskapet Joon.

Mellom Paris og Oslo blir siste flyvning 26. juni i år, mens til Bergen slutter selskapet 31. mars. Når det gjelder Stockholm Arlanda blir siste flyvning samme dag som for Oslo, 26. juni.

Det er Istanbul som blir første destinasjon som avsluttes, med siste flyvning 29. mars i år. Den aller siste flyvningen for datterselskapet blir mellom Paris og den karibiske øyea St. Maarten 28. juni i år.

Air France melder at enkelte ruter vil bli operert med fly som fortsatt vil ha Joon dekoren på seg etter dette, men at flyflåte fortløpende males om til fargene til Air France. Dette arbeidet er ventet å bli avsluttet om 18 måneder.

De 600 ansatte som har jobbet for Joon skal overføres til Air France innen 1. juli i år.

Joon ble startet opp av Air France i desember 2017, med 15 fly og 11 destinasjoner var planene klare for at selskapet skulle vokse inn mot 2020 til over 30 fly. Det ble det ikke noe av da konseptet ikke ble godt mottatt av publikum.

Andre nyheter

Danske Spies setter opp charterfly til Hellas i dansk høstferie

Hans Olav Nyborg

Flyselskap åpner restaurant i en Airbus A380

Hans Olav Nyborg

Skal kvitte seg med flere Dreamlinere

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer