Play tilbyr mellomlandinger på Island uten ekstra kostnad

Foto: Hans Olav Nyborg

Det islandske flyselskapet Play annonserte denne uken at selskapet nå tilbyr mellomlandinger på Island uten ekstra kostnad for passasjerene, noe som gjør det mulig å besøke to land på én reise.

Mellomlandingene drar nytte av flyselskapets hub og basemodell, hvor alle flyvninger har forbindelse gjennom Island. Flyselskapets mellomlandinger gjør det mulig for passasjerer å bli opptil 10 dager på Island for å oppleve øyas utrolige naturlige underverker, inkludert fossefall, geysirer, varme kilder, isbreer og nordlys.

-I stedet for å ha noen timers mellomlanding på Island, kan reisende ta en stopp på denne bucketlist-destinasjonen for en ekstra dag eller uke for å oppleve alt vårt hjemland har å tilby. Lange opphold er en vinn-vinn for både oss og våre passasjerer for en lav pris, sier sa Birgir Jónsson, administrerende direktør i Play.

I 2023 fløy Play 114.265 passasjerer over hele Europa og Nord-Amerika med en ankomsttid på 83 prosent. Play er et lavprisflyselskap som flyr mellom Island og Europa og Nord-Amerika siden 2022. Selskapet ble grunnlagt i Reykjavík i 2019.

ANNONSE
Forrige artikkelFlytrafikken ikke like hardt rammet av uværet i nord tirsdag
Neste artikkelEmirates skal hente inn norske piloter – Arrangerer åpne dager