Hangar.no
Wikipedia

Polen innfører flyforbud fra 46 land

Polske myndigheter har bestemt seg for at det skal innføres flyforbud fra 46 land, grunnet frykt for spredning av koronaviruset.

Forbudet ble lansert denne uken som et forslag som skal gjelde fra 2. september i år.

Det er land som Qatar, Kroatia, Spania, Mexico, USA, Israel, India, Malta, Brasil og en rekke andre som det nå blir forbud mot å fly til eller komme fly fra til Polen.

Både det polske flyselskapet LOT og datterselskapet til Wizz Air blir rammet av at flere ruter nå må innstilles. I følge Reuters skal LOT konsentrere seg om ruter til blant annet Kina som følger av at andre destinasjoner nå blir forbudt å operere en periode.

Dagens ruter med LOT mellom Polen og USA vil kunne bli opprettholdt, men gjelder bare for amerikanere som ønsker å reise hjem til USA, eller polakker som ønsker å komme seg hjem fra USA til Polen.

Andre nyheter

Siste avgang fra Tegel i Berlin på lørdag

Hans Olav Nyborg

Storflyplass i Berlin endelig åpnet

Hans Olav Nyborg

Wizz Air åpner base hos konkurrenten i Romania

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer