10.7 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Politiet tok med seg en av passasjerene fra Norwegian-flyet som mottok bombetrussel

Politiet i Alta har tatt med seg en av passasjerene fra Norwegian-flyet som det ved 10.30 tiden ble meldt inn en bombetrussel på. Det var Norwegian som fikk trusselen via sin chattetjeneste.

Personen hevdet å ha en bombe og at vedkommende var ombord i flyet.

Norwegian-flyet ble parkert på avisingsområdet på flyplassen i Alta. Etter at politiet hadde tatt med seg en person ble flyet tømt for passasjerer i grupper på ti og ti personer om gangen. Ingen fikk ta med seg håndbagasjen ut av flyet da dette skulle undersøkes av politiet melder NRK.

Andre nyheter

Luftfartstilsynet nærmer seg avgjørelse rundt bøter til SAS, Norwegian og Widerøe

Hans Olav Nyborg

Høstferien: 2019: 100.000 per dag – 2020: 25.000 per dag

Hans Olav Nyborg

SAS åpner for flyvninger til Kina igjen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer