Hangar.no
HiFly
Internasjonalt

Portugisisk flyselskap får første Airbus A380 i juni

Det portugisiske selskapet HiFly blir det fjerde selskapet i Europa som tar i bruk Airbus A380 i sin flåte.

To brukte fly som er levert tilbake fra Singapore Airlines til leasingselskapet. Flyselskapet bekrefter nå på Twitter at selskapet får sitt første fly levert i juni måned. Opprinnelig skulle flyene bygges om til å kunne ta 560 seter i to klasser, og de berømte suitene til Singapore Airlines kulle ut av flyene.

Men dette arbeidet har blitt for kostbart for HiFly, som lever av å leie ut flykapasitet til flyselskap som Norwegian og andre selskap som trenger å sette inn ekstrafly på kort varsel.

HiFly har bestemt seg for å beholde de 471 setene inkludert suitene som Singapore Airlines har benyttet seg av inn i flyene. Det er også noe som i dag preger selskapets flåte med Airbus A330 og Airbus A340-fly som fortsatt har interiøret ombord fra den forrige operatøren av flyene.

Selv mener det portugisiske selskapet at de kommer til å kunne leie ut Airbus A380 flyene til hajj-flyvninger og i tilfeller der flere avganger fra et flyselskap er kansellert og større grupper passasjerer må fraktes fra en destinasjon til en annen.

 

Følg oss og lik oss:

Andre nyheter

Air Belgium fortsetter driften etter generalforsamling

Hainan lanserte offisielt ny rute til Wien

Hans Olav Nyborg

747SP: Tilbyr fly inneholdene dobbeltseng med setebelte og egen dusj for salg

Hans Olav Nyborg