14.2 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Air Canada

Presenterte første Airbus A220

Det kanadiske flyselskapet Air Canada har presentert sitt første Airbus A220. Flyet ble onsdag presentert for inviterte gjester, publikum og presse.

Airbus A220-300 flyet er det første Air Canada får levert. Flyselskapet har 45 slike fly i bestilling, samtlige blir bygget i Mirabel.

Flyselskapet har valgt 137 seter med 12 i en 2 + 2 konfigurasjon i businessclass, og 125 seter i 3 x 2 setekonfigurasjon i økonomiklassen.

Flytypen skal betjene ruten Montreal til Seattle og Toronto til San Jose fra 4. mai i år. Frem til det skal flytypen brukes til opplæring og betjene flere ruter som en test.

Andre nyheter

Nå bygges den aller siste Airbus A380 hos produsenten

Hans Olav Nyborg

Første Airbus-fly for New York-London rute snart ferdig

Hans Olav Nyborg

Airbus lanserer planer for nullutslipps-fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer